Wie zijn wij

Snackcounter Braam–Eiland:

Een Familiebedrijf met Traditie en Innovatie

Sinds de oprichting in 1972 is Snackcounter Braam–Eiland een begrip geworden in Duiven en ver daarbuiten. Deze familieonderneming, oorspronkelijk gestart door Geert en Thea Braam, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een geliefde bestemming voor liefhebbers van snacks, ijs, en hartige maaltijden. Sinds 1997 hebben Richard en Anouk Braam het stokje overgenomen, waarbij ze de rijke tradities hebben voortgezet en nieuwe innovaties hebben geïntroduceerd.

Bij Snackcounter Braam-Eiland vindt u een uitgebreid assortiment dat verder gaat dan de traditionele snackbar. Onze ijssalon biedt een verleidelijke verscheidenheid aan ijssoorten, perfect voor de zoete trek of als verfrissende traktatie. Voor degenen die op zoek zijn naar een snelle, maar smakelijke maaltijd, bieden we een scala aan snacks en afhaalmaaltijden die met zorg en aandacht voor kwaliteit zijn bereid.

Achter de snackbar en ijssalon bevindt zich ons sfeervolle eetcafé. Hier kunnen gasten in een ontspannen sfeer genieten van onze diverse plates - een culinaire ervaring die zowel smaakvol als huiselijk is. Of u nu komt voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, bij ons vindt u altijd iets naar uw smaak.

Een speciaal onderdeel van onze diensten is de partycatering. We staan bekend om onze flexibiliteit en het vermogen om aan vrijwel elke wens te voldoen. Of het nu gaat om een intieme familiebijeenkomst of een groot bedrijfsevenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten genieten van heerlijke gerechten die met liefde en vakmanschap zijn bereid.

De overgang van Geert en Thea Braam naar Richard en Anouk Braam markeert een belangrijk hoofdstuk in onze geschiedenis. Deze generatiewisseling heeft gezorgd voor een frisse wind, met respect voor de tradities die onze snackbar tot een geliefde plek hebben gemaakt. We zijn trots op onze familiegeschiedenis en zetten ons elke dag in om de naam Braam–Eiland hoog te houden.

Bezoek Snackcounter Braam-Eiland en ervaar de warmte en gastvrijheid van ons familiebedrijf. We heten u van harte welkom en hopen dat u geniet van alles wat we te bieden hebben.

Partycatering, informeer naar de mogelijkheden. Bel 0316–280125