Snackcounter Braam-Eiland: Uw Topkeuze voor Snacks en Afhaalmaaltijden in Duiven

Onze Missie en Aanbod

Bij Snackcounter Braam-Eiland streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste eetervaring sinds onze oprichting in 1972. Ons ruime assortiment omvat alles van klassieke snacks tot diverse plates en heerlijke softijs coupes. Gelegen in het hart van winkelcentrum ’t Eilandplein, zijn we de ideale keuze voor een snelle hap of een gezellige maaltijd.


Uitgebreide Keuze aan Snacks


Wij begrijpen de diversiteit van de smaak van onze klanten. Daarom bieden wij een breed scala aan snacks, van traditionele Nederlandse favorieten tot unieke creaties. Of u nu op zoek bent naar een snelle snack of een uitgebreide afhaalmaaltijd, bij ons vindt u altijd iets naar uw wens. Ontdek ons uitgebreide assortiment.

Kwaliteit en Versheid

Focus op A-merk Producten

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We gebruiken alleen A-merk producten om ervoor te zorgen dat elke hap een smaakvolle ervaring is. Onze klanten verdienen het beste, en dat is precies wat we leveren.

Versheid Elke Dag

Onze snacks en maaltijden worden dagelijks vers bereid. Van onze beroemde softijs tot onze rijkgevulde broodjes, elk item wordt met de grootste zorg en aandacht voor versheid bereid. Bekijk onze foto-impressie voor een voorproefje van wat we te bieden hebben.

Bel en bestel snel!!

divsnacks

Diversen Snacks

salades

Salades

snitzel

Plates

broodjes

Broodjes

Onze Service

Nieuwe Openingstijden voor Uw Gemak

We hebben onze openingstijden aangepast om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Nu kunt u elke dag van de week, van 11.30 tot 21.30 uur, genieten van onze heerlijke gerechten.

Gemakkelijk Bestellen en Snelle Service

Bij Snackcounter Braam-Eiland begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte service. Bel, bestel en haal uw favoriete snacks en maaltijden op wanneer het u uitkomt.

Onze Locatie: Hart van Winkelcentrum ’t Eilandplein

Gelegen in het levendige winkelcentrum ’t Eilandplein, bieden we een warm welkom aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede maaltijd. Met ruime gratis parkeerfaciliteiten en een centrale locatie is een bezoek aan onze snackbar altijd gemakkelijk en plezierig. Lees meer over onze geschiedenis en waarden op onze Over Ons pagina.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de nieuwe openingstijden van Snackcounter Braam-Eiland?

We zijn elke dag geopend van 11.30 tot 21.30 uur.

Biedt Snackcounter Braam-Eiland ook partycatering aan?

Ja, wij bieden ook partycatering aan, waarbij bijna alles mogelijk is.

Kan ik online bestellen bij Snackcounter Braam-Eiland?

Ja, u kunt telefonisch bestellen en uw bestelling ophalen op een tijdstip dat u uitkomt.