Welkom bij Snackcounter Braam-Eiland: Uw Culinaire Bestemming in Duiven

Ons Unieke Aanbod

Bij Snackcounter Braam-Eiland, sinds 1972 een begrip in Duiven, zijn we trots op ons uitgebreide assortiment. Van traditionele snacks tot gevarieerde maaltijden, wij bieden voor ieder wat wils. Onze locatie in het hart van winkelcentrum 't Eilandplein maakt ons de ideale plek voor een snelle hap of een ontspannen maaltijd.

Een Wereld van Smaken

Onze keuken brengt een verscheidenheid aan smaken en gerechten samen. Met opties variërend van huisgemaakte friet tot ambachtelijke broodjes en van luxe milkshakes tot vers softijs, bieden we een culinaire ervaring die uw smaakpapillen zal prikkelen. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor meer informatie.


Kwaliteit en Versheid: Onze Belofte


Toewijding aan Topproducten; kwaliteit is onze kernwaarde. Wij kiezen consequent voor A-merk producten om onze klanten de beste smaakervaring te bieden. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige gerechten die elke keer weer een genot zijn.

Dagelijkse Versheid

Wij garanderen de versheid van onze producten door dagelijks verse ingrediënten te gebruiken. Ons team zet zich in om voor elke klant de beste culinaire creaties te bereiden. Neem een kijkje in onze keuken met onze foto-impressie.

Onze Service

Aangepaste Openingstijden voor Uw Gemak

Om onze klanten beter van dienst te zijn, hebben we onze openingstijden verruimd. U bent nu elke dag welkom van 11.30 tot 21.30 uur om van onze heerlijke gerechten te genieten.

Snel en Efficiënt Bestellen

Wij waarderen uw tijd. Daarom bieden we een snelle en efficiënte service. Bestellen kan eenvoudig via telefoon, waarna u uw bestelling op het door u gewenste tijdstip kunt ophalen. Voor meer informatie over bestellen, bezoek onze contactpagina.

Bel en bestel snel!!

divsnacks

Diversen Snacks

salades

Salades

snitzel

Plates

broodjes

Broodjes

Centraal Gelegen: Winkelcentrum 't Eilandplein

Onze snackbar bevindt zich in het levendige hart van winkelcentrum 't Eilandplein in Duiven. Met ruime parkeergelegenheid en een centrale locatie is een bezoek aan ons altijd gemakkelijk en aangenaam. Lees meer over onze geschiedenis en waarden op onze Over Ons pagina.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de openingstijden van Snackcounter Braam-Eiland?

Wij zijn dagelijks geopend van 11.30 tot 21.30 uur. Bekijk onze actuele openingstijden op Snackbar Duiven.

Biedt Snackcounter Braam-Eiland partycatering aan?

Ja, wij bieden uitgebreide partycateringmogelijkheden aan voor elke gelegenheid.

Is online bestellen mogelijk bij Snackcounter Braam-Eiland?

Ja, u kunt telefonisch bestellen en uw bestelling op een gewenst tijdstip ophalen.

Ontdek Ons Verhaal

Bij Snackcounter Braam-Eiland combineren we traditionele waarden met moderne gastronomie. Sinds onze oprichting in 1972 hebben we een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende snackbars in Duiven. Of u nu komt voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, wij staan klaar om u te verwelkomen met open armen en heerlijke gerechten.

Ons Assortiment: Rijk en Gevarieerd

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan alle smaken te voldoen. Van klassieke snacks tot innovatieve gerechten, bij ons vindt u het allemaal. Elk gerecht wordt met passie en vakmanschap bereid, waardoor uw bezoek aan ons een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Conclusie

Snackcounter Braam-Eiland staat voor kwaliteit, diversiteit en gastvrijheid. Wij nodigen u uit om de rijke smaken en hartelijke service van onze snackbar in Duiven te ervaren. Bezoek ons en ontdek zelf waarom wij al decennialang een favoriet zijn onder de lokale bevolking en bezoekers.